Livrarea produselor

"roXMAG.ro" livreaza produsele in toate localitatile din Romania prin intermediul firmelor de curierat rapid SameDay, Fan Courier, DPD, Cargus, Posta Romana, sau prin intermediul agentilor proprii (pentru comenzile achitate prin ordin de plata).
Costul transportului va fi de:

- 20 lei (TVA inclus)  pe teritoriul Romaniei, prin curier rapid (Sameday, Fan Courier, DPD, BooKurier, NemoExpress, Cargus, GLS, etc.)

- 17.5 lei (TVA inclus) prin Curier Posta Romana.

- 17 lei (TVA inclus) prin curier, pentru plata prin OP sau card online.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina produsului precum si in e-mailul de confirmare a Comenzii si poate varia intre 1-7 zile lucratoare.
În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită (ex.: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi: conditii meteorologice nefavorabile, blocaje rutiere, etc.), caz în care veți fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator conform legislatiei in vigoare.
Comenzile primite după orele 12.00 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
Dupa predarea coletului/coletelor catre firma de curierat rapid vei primi un e-mail de confirmare. 
Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.
La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. 
Daca sunt deteriorari vizibile ale coletului in momentul livrarii prin curier, va rugam sa refuzati acceptarea coletului.
Produsele pleaca din depozitul nostru ambalate corespunzator si sigilate.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului. 

Partenerii nostri de transport: Sameday, Fan Courier, DPD, BooKurier, NemoExpress, Cargus, GLS si Posta Romana.

Plata produselor

Produsele se pot achita prin:

Plata online cu card bancar prin PlatiOnline. Detalii complete in Termeni si Conditii, sectiunea 3. PLATA - FACTURARE

Sigla PlatiOnline Visa Mastercard   

Plata in numerar in sistem ramburs la livrarea coletului.

Ordin de plata: agentii “roXMAG.ro” generează o factură proformă care se trimite prin e-mail clientului. Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii (aparitia in sistemul bancar a platii).

Produsele din comanda vor fi rezervate pe o perioada de 2 zile lucratoare. Pentru urgentarea livrarii va rugam sa trimiteti dovada efectuarii platii la vanzari@roxmag.ro.

Numele titularului de cont: DOITRIGHT SRL

Cont IBAN: RO65INGB0000999904647884

Deschis la banca: ING Bank Romania

 

Pentru identificarea corecta a platii va rugam sa mentionati pe detaliile platii si numarul comenzii generat automat de sistem sau numarul facturi proforme primite prin email la efectuarea comenzii.

IN ACEASTA PERIOADA COMENZILE NU POT FI RIDICATE DE LA SEDIU FIRMEI SI NU EFECTUAM INCASARI CASH!