TERMENI SI CONDITII

1. TERMENI SI DEFINITII

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC DOITRIGHT SRL (“roXMAG.ro”), prin intermediul magazinului virtual www.roxmag.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre DOITRIGHT SRL.
Site-ul www.roXMAG.ro este administrat de SC DOITRIGHT SRL, cu sediul in str. Izvorul Trotusului nr 2, Sector 4, Bucuresti. Folosirea acestui site implica acceptarea Ptermenelor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala SC DOITRIGHT SRL, avand sediul social in Bucuresti, str. Izvorul Trotusului, nr 2, Sector4, cod postal 040885, CUI RO32087170, J40/9602/2013, cont bancar IBAN RO65INGB0000999904647884, deschis la ING Bank Romania, denumita in continuare “roXMAG.ro”.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
Comanda acceptata: momentul in care produsele parasesc depozitul roXMAG.ro insotite de toate documentele aferente comenzii.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul "www.roxmag.ro", Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele si specificatiile Cumparatorului.

COMANDA va fi compusa din urmatoarele documente:
1. Comanda ferma din partea cumparatorului impreuna cu mentiuni clare asupra specificațiilor tehnice, datelor de livrare si facturare;
2. Confirmarea acceptarii comenzii de catre Vanzator cu mentiuni privind specificatiile tehnice ale produsului, termenul de livrare, garantie oferita, modalitate de plata;
3. Factura fiscala;

Etapele comenzii:

a)            Lansarea unei comenzii de catre client;

b)            Preluarea comenzii de catre agentul roXMAG.ro ( in intervalul orar 9-17 de luni pana vineri);

c)            Transmiterea de catre agentul roXMAG.ro fie:

  • a confirmarii de acceptare a comanzii lansate de client;
  • a unei noi oferte in functie de disponibilitatea stocului si a termenului de livrare.

d)             Emiterea facturii si efectuarea livrarii prin firme de curierat sau agentii proprii.

Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) si/sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, iar produsul sau produsele parasesc depozitul roXMAG.ro, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.

Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.

Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.roXMAG.ro includ T.V.A. conform legii in vigoare.

Preturile produselor din comanda si proforme sunt valabile 1 zi lucratoare de la data emiterii lor.
Informatiile si preturile, prezentate pe site-ul vanzatorului "roXMAG.ro", au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ, pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata sau in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul in scris de termenul estimat de finalizare a livrarii, dar nu mai mult de 30 de zile.

3. PLATA - FACTURARE

 Sigla PlatiOnlineVisa MasterCard 

Produsele se pot achita prin:

Plata in numerar in sistem ramburs: la livrarea coletului in cazul livrarii prin curierat se plătesc curierului produsele împreună cu eventuale taxe de livrare.
Ordin de plata: agentii roXMAG.ro generează o factură proformă care se trimite prin e-mail clientului. Livrarea se va face numai dupa confirmarea platii (aparitia in sistemul bancar a platii).
Plata online cu card bancar: prin intermediul PlatiOnline se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “ROXMAG”.

Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat: numarul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare, ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră si numele posesorului cardului. Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. In momentul in care ati facut o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra. Incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem comanda catre dumneavoastra, moment in care produsele aferente comenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client. In cazul in care expedierea comenzii nu este posibila suma va fi deblocata. In cazul tranzactiilor anulate deblocarea sumei poate dura pana la 30 de zile, in functie de politica bancii care a emis cardul.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in “Confirmarea acceptarii comenzii” de catre roXMAG.ro.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii, fie prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului de pe site-ul "roXMAG.ro" sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau, iar o copie a facturii va fi predata impreuna cu produsul.

Pentru o corecta emitere a facturii Cumparatorului ii revine obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul de client de pe site sau sa trimita un email cu noile date la adresa vanzari@roXMAG.ro .

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic fie prin adaugarea acestora de catre roXMAG.ro in Contul de client, fie prin posta electronica, la adresa de email mentionata in Contul sau.

4. LIVRAREA PRODUSELOR

"roXMAG.ro" livreaza produsele exclusiv prin intermediul firmelor de curierat rapid Sameday, Fan Courier sau Posta Romana in toate localitatile din Romania sau prin intermediul agentilor proprii, in Bucuresti, pentru comenzile achitate prin virament bancar.

Preţul transportului pentru livrările prin curier rapid va fi afişat în pagina de confirmare a comenzii, înainte de finalizarea ei si in e-mailul de confirmare a Comenzii. Pentru comenzile livrate in afara razei de acoperire a curierului (Sameday sauFan Courier) se va achita pretul pentru km suplimentari sau coletul va fi livrat prin Posta Romana, clientul fiind informat de acest lucru telefonic.

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si este afisata in pagina produsului precum si in e-mailul de confirmare a Comenzii si poate varia intre 1-7 zile lucratoare.

Pentru produsele personalizate, realizate la comanda, livrarea poate dura intre 2-5 zile lucratoare. Va rugam sa luati in calcul aceasta perioada in momentul in care plasati comanda pe site.

În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită (ex.: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi: conditii meteorologice nefavorabile, blocaje rutiere, etc.), caz în care veți fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii de catre Vanzator conform legislatiei in vigoare.

Comenzile primite după orele 12.00 sunt procesate a doua zi lucrătoare.

Nu se fac livrari in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale.

Dupa predarea coletului/coletelor catre firma de curierat veti primi un e-mail de confirmare.

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.

Produsele pleaca din depozitul nostru ambalate corespunzator si sigilate cu banda adeziva sau in pungi din plastic speciale pentru transport, puse la dispozitie de catre partenerul de transport.

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului.

Daca sunt deteriorari vizibile ale coletului in momentul livrarii prin curier, va rugam sa refuzati acceptarea coletului specificand motivul: “Ambalaj deteriorat!”

Receptia coletelor sau produselor care prezinta urme de neconformitati, fara respectarea indicatiilor nostre privind receptia coletelor, se realizeaza prin asumarea raspunderii de catre client.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu agentul de curierat. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

Tranferul riscului se realizeaza conform O.G 34/2014, art 20:
“În cazul contractelor în care profesionistul livrează produsele către consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.”

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata dupa cum urmeaza:

a)      La livrare pentru produsele achitate in avans prin ordin de plata;

b)      Doar dupa incasarea contravalorii de catre curier in cazul livrarii produselor in sistem ramburs. Acesta este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalorii a acestora.

5. RETUR

Conform OG 34/2014 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate si platite prin site, sa notifice in scris SC DOITRIGHT SRL prin trimiterea unei solicitari via email la adresa “vanzari@roxmag.ro” asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.  Pentru produsele personalizate, consumatorul nu beneficiază de acest termen de returnare. In cazul in care s-a platit un avans pentru pentru produsele personalizate, iar acestea au primit bunul de print, clientul poate pierde avansul in cazul renuntarii la comanda, daca aceasta a fost deja lucrata.

SC DOITRIGHT SRL are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea returului, contravaloarea produselor, daca acestea au fost achitate si daca indeplinesc conditiile de retur. Produsele de lenjerie intima NU se returneaza. 

Indiferent de metoda folosita la plata returnarea contravalorii se va face prin tranzactie bancara intr-un cont bancar furnizat de client.

Se ramburseaza valoarea produsului, fara taxele de transport.

In cazul persoanelor juridice ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Procedura de retur:

a)      Trimiteti un email la adresa “vanzari@roxmag.ro” cu subiectul “Solicitare retur” care sa contina: numele si prenumele/denumirea juridica cumparator, telefon, seria si numarul facturii bunului de returnat, data primirii produselor, denumirea produsului, optional – motivul returului;

b)      In termen de maxim 2 zile lucratoare veti primi prin e-mail numarul de inregistrare al cererii. Iar in cazul persoanelor juridice daca returul se accepta sau nu.

c)      Dupa primirea instiintarii veti returna produsele prin curierat la adresa indicata in confirmarea cererii de retur cu mentiunea “SC DOITRIGHT SRL – RETURURI”.

d)      Coletul trebuie sa contina fie o referire la numarul de inregistrare a cererii de retur, fie copie dupa factura.

Daca se constata ca produsele indeplinesc toate conditiile impuse mai jos atunci veti fi contactat pentru a ne comunica contul bancar.

Daca produsele returnate sunt deteriorate, au semne clare de utilizare si nu pot fi vandute ca si produse noi, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre produse noi si cele deja utilizate. Diminuarea se aplica intre 10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client dupa receptionarea si verificarea produselor.

In cazul in care produsele sunt intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lor ne rezervam dreptul de a refuza returul. In acest caz produsele vor fi trimise prin curier inapoi catre client, iar taxele aferente transportului vor fi suportate de catre client.

Conditii de acceptare retur:

a)    produsele vor fi returnate în ambalajul original nedeteriorat cu toate accesoriile (daca este cazul), cu etichetele intacte si documentele care le-au însoțit;

b)    daca produsele returnate au fost insotite de eventuale bonusuri/cadouri, trebuie returnate si acestea. In caz contrar, valoarea acestora se diminueaza din valorea returului;

c)     in cazul in care a fost testat/utilizat, produsul trebuie sa nu fie deteriorat sau sa nu prezinte urme vizibile de utilizare;

d)    coletele trimise sa fie ambalat intr-un mod care sa protejeze produsul si ambalajul original pe toata durata transportului.

Următoarele categorii de produse NU se pot returna decat sigilate:

a)      Consumabile;

b)      Extensii de garanții;

c)      Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate;

d)     Etc.

Atentie!  NU POT FI RETURNATE produsele aduse in stoc in urma unei “comenzi speciale” ferme si a efectuarii platii in avans.

NU POT FI RETURNATE produsele asamblate la cerere din produse noi, produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

NU VOM ACCEPTA colete:
- trimise fara notificare prealabila sau fara elementele necesare identificarii returului;
- deteriorate ca urmare a ambalarii necorespunzatoare;
- care sunt expediate catre noi cu ramburs sau plata taxelor de livrare.

Ne puteti scrie si pe adresa vanzari@roxmag.ro sau folosind formularul de contact de pe site.
Pentru sugestii si reclamatii ne puteti suna la numarul de telefon: 0720.060.521.

6. GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.roxmag.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Garanţia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.
Garanţia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Are o perioada de timp intre 6 luni si 2 ani prin care vanzatorul garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala. Poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform Lg. 449/2003. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului si produsul a fost returnat.
Aducerea la conformitate se poate efectua prin:
- depanarea / reparatia produsului;
- inlocuirea partiala sau integrala a produsului;
- inlocuirea cu produse cu perfomante cel putin similare / egale cu ale produsului ce nu poate fi reparat sau inlocuit cu acelasi model;
- returnarea contravalorii produsului in situatia in care reparatia sau inlocuirea nu sunt posibile.
Eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul receptiei produsului.
Termenii si conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale: Ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, Legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Perioada de garantie este mentionata in certificatul emis impreuna cu factura la achizitia produsului si incepe sa curga de la data receptionarii produsului.

Procedura retur in garantie:

a)      Trimiteti un email la adresa “vanzari@roxmag.ro” cu subiectul “Garantie produs” care sa contina: numele si prenumele/denumirea juridica cumparator, telefon, seria si numarul facturii bunului achizitionat, data primirii produselor, denumirea produsului, motivul trimiterii in garantie;

b)      In termen de maxim 2 zile lucratoare veti primi prin e-mail numarul de inregistrare al cererii.

c)      Dupa primirea instiintarii veti returna produsele prin curierat la adresa indicata de DOITRIGHT SRL. Coletul trebuie sa contina fie o referire la numarul de inregistrare a cererii de retur, fie copie dupa factura.

In cazul persoanelor juridice termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile.

 7. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 8. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.
Vanzatorul nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

 10. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental DOITRIGHT SRL, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

“roXMAG.ro” este un magazin online al SC DOITRIGHT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Izvorul Trotusului nr 2, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/6902/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO32087170 (denumita in continuare “roXMAG.ro”, "DOITRIGHT" sau "noi"). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul DOITRIGHT cu protectia datelor la adresa de e-mail office@doitright.ro cu mentiunea: in atentia Responsabilului DOITRIGHT cu protectia datelor sau la telefon 0723 573 141.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

·         Cand va creati un cont “roXMAG.ro”, ne transmiteti adresa de e-mail, telefonul, numele si prenumele;

·         In cadrul paginii dvs personale (Contul meu) din platforma “roXMAG.ro” aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: nickname, numar telefon, data nasterii, adresa de livrare etc.

·         Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc.

·         Cand solicitati rambursarea costului produselor din comenzile anulate, ne furnizati informatii precum produsul returnat, nume si prenume, detalii de facturare, cont bancar etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web sau a folosirii aplicatiei smartphone, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web si in magazinul nostru online putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie ( Prezentul document, articolul 11).

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor DOITRIGHT in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

·         Crearea si administrarea contului in cadrul platformei “roXMAG.ro”;

·         Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

·         Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

·         Returnarea produselor conform prevederilor legale;

·         Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre DOITRIGHT si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie in urma finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

Pentru Marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite, prin canale de comunicare electronica (e-mail/SMS/mobile push/webpush/etc.) newslettere generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale asemanatoare, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in magazinul online. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil, exprimat prin bifarea casutei "Doresc sa primesc newsletter-ul cu noutatile si campaniile exclusive roXMAG.ro". Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

·         Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Informatii Personale";

·         Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;

·         Contactarea DOITRIGHT folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs in cel mai scurt timp posibil cererii dvs.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

·         Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei DOITRIGHT fata de atacuri cibernetice:

·         Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

·         Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

 

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma “roXMAG.ro”. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Daca nu aveti un cont in platforma “roXMAG.ro”, regula generala este pastrarea informatiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioada de 5 ani de la momentul finalizarii comenzii. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu intresele noastre legitime.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

·         furnizorilor de servicii de curierat;

·         furnizorilor de servicii de plata/bancare

·         furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

·         furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

·         societatilor de asigurare;

·         furnizorilor de servicii IT;

·        altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal doar pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, uneori, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati situate in afara Romaniei. Aceste entitati pot fi localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare etc.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs, perecum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si asigurand redundanta stocarii.

In acest moment prin intermediul magazinului nostru nu procesam plati cu card online.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atenţia ca transmiterea informaţiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor reţele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terţe parţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin parcurgerea informatiilor prezentate mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului “roXMAG.ro”. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.  

Va atentionam ca societatea noastra nu răspunde solicitărilor anonime.

 

Onorarii. Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate. Vom onora numai solicitarile care se refera la persoana proprie si nu la cunostinte, rude, membrii de familie etc.

Drepturile vizate si descrierea acestora

Accesul

Puteti sa ne cereti:

·         sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;

·         sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;

·         sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.


Rectificarea

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.


Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

·         acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

·         v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau

·         dati curs unui drept legal de a va opune; sau

·         acestea au fost prelucrate ilegal; sau

·         ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

·         pentru respectarea unei obligatii legale; sau

·         pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul “roXMAG.ro” si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la noi, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar DOITRIGHT va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului “roXMAG.ro”, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.


Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

·         acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau

·         prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau

·         acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau

·         v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

·         avem consimtamantul dvs.; sau

·         pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau

·         pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

 

Portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

·         prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si

·         prelucrarea se face prin mijloace automate.


Opozitia

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.


Luarea de decizii automate

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

·         produce efecte juridice cu privire la dvs; sau

·         va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

·         ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;

·         este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau

·         se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

·         Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

·         B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania;

·         Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

·         E-mail: anspdcp@dataprotection.ro


Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul DOITRIGHT cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

·         prin e-mail la adresa: office@doitright.ro  - cu mentiunea in atentia Responsabilului DOITRIGHT cu protectia datelor;

·         prin telefon la numarul 0723 573 141.

Pentru si mai multe detalii puteti consulta baza legala:

Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (accesibil la http://dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016 ).

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice 

11. POLITICA DE COOKIE

Noi folosim "cookies" pentru a stoca informatii specific despre dumneavostra si sa urmarim vizitele dumneavoastra pe site.
"cookie" este o cantitate mica de date, care este trimis la browser-ul dumneavoastra si se stocheaza pe hard disk-ul computerului. Un cookie poate fi trimis pe hard disk-ul computerului numai daca accesati folosind site-uri de pe calculator. Daca nu dezactivati sau stergeti cookie, de fiecare data cand utilizatia celasi computer pentru a accesa site-ul, serverele noastre vor notifica vizita dumneavoastra pe site si, la randul lor pot avea cunostinte legat vizita dumneavoastra si modelul de dvs. de utilizare.
Daca respingeti toate cookie-urile prin alegerea functiei “dezactivare cookie” din browser, vi se poate cere sa reintroduceti informatiile pe site-uri mai des si anumite caracteristici ale site-urilor pot fi indisponibile.
Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:
- Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului "inainte" si “inapoi".
Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
- Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.
Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu“cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.
Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:
Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si, in general, depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasit website-ul, iar unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului si ele se numesc “third party cookies” pentru ca nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte, de asemenea, legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
Instalati-va si actualizati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sp exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Cum pot opri cookie-urile? Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca un vizitator nu este inregistat folosind cookie-urile, nu va putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in meniul Optiuni /Settings sau in meniul Preferinte / Favorites al browserului.

In mod particular pentru selectarea granulara a modulelor cookie de pe site-urile noastre folosim utilitarul cookiebot. Puteti observa toate cookie-urile folosite in acest moment in acest raport.

 12. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre roXMAG.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.